hellomamas.blogg.se

28 årig mamma till lilla E, född 2012. Jag spenderar dagarna med att fixa nyinköpta radhuset, baka, sticka, laga vegetarisk mat och sy.

Finalhelg

Publicerad 2013-05-20 11:02:29 i Familj,

Den här helgen har varit den galnaste sen vi fick barn. I fredags lämnades lilla E till sin mormor och morfar medan jag och sambon såg The Knife. Det hade garanterat varit en fantastisk konsert/installation om det inte hade varit ungefär 500 grader varmt i lokalen och om jag hade sett något alls. Oh well...

Lördagen började som vanligt med babysim. Lilla E har fortfarande inte greppat det här med att hålla andan så några dyk blir det inte för oss på bra länge.

På kvällen kom vänner över och vi kollade Eurovision. Med röstblanketter och småplock från olika länder följde vi den inte så rafflande musikfesten. Vann rätt låt?

Igår, söndag, var jag på konfirmation. Fick dock åka hem tidigt när en jäkla migrän smög sig på. Kom hem till sambon och lilla E. Kröp ner i sängen med dottern och sov i tre timmar. Så himla mysigt efter att ha varit ifrån henne så mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela